Afganistānā uzbrukts «Glābiet bērnus!» birojam

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Afganistānā kaujinieki trešdienas rītā uzbrukuši labdarības organizācijas «Save the Children» («Glābiet bērnus!») birojam Nangarhāras provincē, nogalinot vismaz divus cilvēkus un vairākus ievainojot, paziņojušas amatpersonas.

(Papildināta ziņa.)

Nogalināts viens Afganistānas drošības spēku darbinieks un viens civiliedzīvotājs.

Likvidēti arī divi uzbrucēji, pavēstījis Nangarhāras provinces gubernatora preses pārstāvis.

Uzbrukums sākās, pašnāvniekam uzspridzinot ar sprāgstvielām pildītu automašīnu pie ieejas «Glābiet bērnus!» kompleksā Džalālābādā. «Pēc tam grupa kaujinieku iegāja kompleksā,» sacīja amatpersona.

«Mēs skrējām, lai paslēptos, un es redzēju, kā kaujinieks trāpa galvenajiem vārtiem ar granātmetēju,» slimnīcā žurnālistiem atklāja kāds aculiecinieks, kuram izdevās izglābties, izlecot pa logu.

Nangarhāras provinces gubernatora preses pārstāvis sacīja, ka ievainoti vismaz 12 cilvēki, no kuriem deviņi jau izrakstīti no slimnīcas. Taču citi avoti ziņo, ka ievainoti 14 cilvēki un nogalināts viens.

Jau vēstīts, ka nedēļas nogalē talibu uzbrukumā Kabulas viesnīcai «Intercontinental» tika nogalināti 22 cilvēki, lielākoties ārvalstu pilsoņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu