Atkāpies Trampa advokāts Millera vadītajā izmeklēšanā

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Atkāpies ASV prezidenta Donalda Trampa advokāts Džons Dauds, kurš pārstāvēja prezidentu īpašā prokurora Roberta Millera vadītajā izmeklēšanā par Krievijas iejaukšanos Savienoto Valstu vēlēšanās.

Prominento Vašingtonas advokātu Daudu Tramps nolīga 2017.gada vasarā, lai viņš vadītu prezidenta juristu komandu Millera vadītajā izmeklēšanā.

Dauds vairākiem ASV medijiem pavēstīja, ka aiziet no sava posteņa.

«Es mīlu prezidentu un vēlu viņam to labāko,» paziņojis advokāts.

Viens no diviem «The New York Times» citētajiem avotiem norādījis, ka Tramps aizvien vairāk ignorējis Dauda sniegtos juridiskos padomus.

77 gadus vecais jurists pagājušajā nedēļā nāca klajā ar aicinājumu Tieslietu ministrijai izbeigt Millera vadīto izmeklēšanu. Dauds vispirms paziņoja, ka runā Trampa vārdā, bet pēc tam precizēja, ka runā tikai savā vārdā.

Tramps šonedēļ savai personīgajai juristu komandai pievienoja Vašingtonā bāzēto advokātu un konservatīvo komentētāju Džozefu Didženovu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu