Ogrē aiztur izvarotāju-recidīvistu (43)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Ogrē šomēnes aizturēts kāds 1978.gadā dzimis vīrietis, kurš septembrī izvarojis 29 gadus vecu sievieti. Vīrietis arī iepriekš jau divas reizes tiesāts par analogiem noziegumiem. Viņš, pēc paša vārdiem, esot slims ar AIDS.

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, kāda 29 gadus veca sieviete tika izvarota 18.septembra naktī netālu no Ogres 1.vidusskolas. Cietusī vērsās policijā, kur tika sākts kriminālprocess.

Oktobra sākumā policija aizturēja minēto vīrieti, bet 7.oktobrī tiesa viņam kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu. Cietusī sieviete aizturētajā jau atpazinusi savu pāridarītāju.

Iepriekš par izvarošanu vīrietis tiesāts 2001.gadā un 1996.gadā, kad bija tikai 17 gadus vecs. No ieslodzījuma pēdējo reizi viņš atbrīvots pagājušā gada 13.novembrī.

Policijai ir aizdomas, ka no vīrieša nelikumīgajām darbībām varētu būt cietušas vēl kādas personas, tādēļ tās aicina vērsties policijā.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu