Trīs jaunieši policijai atzīstas septiņu automašīnu zādzībās (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) darbinieki pirmdien aizturējuši trīs 15, 17 un 19 gadus vecus jauniešus, kuri likumsargiem atzinušies septiņu automašīnu zādzībās.

Kā informēja VP RRP preses pārstāvis Toms Sadovskis, naktī uz pirmdienu saņemtas ziņas, ka trīs aizdomīgi jaunieši Olaines nomalē stumj automašīnu. Vienu no šiem jauniešiem - 19 gadus vecu puisi - policistiem izdevās aizturēt uzreiz, bet pārējie divi - 15 un 17 gadus vecie - tika aizturēti vēlāk.

Visi trīs jaunieši atzinās, ka ir mēģinājuši nozagt to automašīnu, kuru stūma, kā arī nozaguši vēl sešus spēkratus. Visas zādzības pastrādātas pēdējo nedēļu laikā, turklāt puišu noskatītie transportlīdzekļi bijuši vecāki par 2000.izlaiduma gadu. Mašīnas viņi zaguši, lai ar tām vienkārši pavizinātos, un parasti pametuši tur, kur beigusies degviela.

15 gadus vecais jaunietis ir iepriekš tiesāts par cigarešu zādzību, bet 17 un 19 gadus vecie puiši nav agrāk tiesāti.

Visas nozagtās automašīnas atgūtas. Tām gan ir dažādi bojājumi, norādīja Sadovskis.

Par automašīnu zādzībām sākts kriminālprocess, bet aizturētajiem jauniešiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu