Prostitūta «piepelnās», zogot auto spoguļus (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā aizturēta kāda sieviete, kura piedāvā seksuāla rakstura pakalpojumus par maksu, bet papildus «piepelnās», zogot automašīnu atpakaļskata spoguļus.

Kā informēja Rīgas pašvaldības policijā, vakar pēc plkst.19 policisti saņēma informāciju, ka Valmieras ielā kāda sieviete mēģinājusi nozagt automašīnas sānskata spoguļus. Policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā un apsekoja teritoriju. Pļavas ielā pie policistiem pienāca kāda sieviete un norādīja uz citu sievieti kā vainīgo personu auto spoguļu zādzībā. Iespējamo vainīgo personu policisti aizturēja, turklāt viņiem radās aizdomas, ka sieviete piedāvā arī seksuāla rakstura pakalpojumus par maksu.

30 gadus vecā sieviete nogādāta Valsts policijā lietas apstākļu noskaidrošanai un tālākai lietvedības nodrošināšanai.

Savukārt, patrulējot Pērnavas ielā, pirms pusnakts policistu uzmanību piesaistīja kāda cita sieviete ielas malā. Ieraugot policijas darbiniekus, viņa kļuva nervoza, centās izvairīties no sarunas. Policistiem radās aizdomas, ka sieviete, iespējams, piedāvā par maksu seksuālos pakalpojumus. Pārbaudot personas datus, policisti konstatēja, ka 28 gadus vecā sieviete atrodas policijas meklēšanā. Aizturētā nogādāta un nodota Valsts policijas darbiniekiem.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu