Slēpj ziņas par traģisku incidentu, kur iesaistīts kāds policists (69)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgā marta sākumā noticis traģisks incidents, kurā iesaistīta kāda Valsts policijas amatpersona, vēsta portāls «pietiek.com».

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Sigita Pildava apstiprināja, ka naktī uz 10.martu notika incidents, kurā bija iesaistīta kāda Valsts policijas amatpersona. Par minēto notikumu sākts kriminālprocess, kuru izmeklē Iekšējās drošības birojs. Incidentā iesaistītais policists pēc notikušā no dienesta atvaļinājies pēc paša vēlēšanās. Notikušais nav saistīts ar dienesta pienākumu pildīšanu.

Portāla «pietiek.com» rīcībā esošā informācija liecina, ka incidents noticis netālu no bijušā Civilās aviācijas inženieru institūta ēkas. Šajā notikumā, kurā piedalījies Kriminālpolicijas Izmeklēšanas atbalsta pārvaldes darbinieks A.Z., smagi cietis 30 gadus vecs vīrietis E.M.

Neilgi pēc notikušā cietušais miris, un pašlaik ir pretrunīgas ziņas par to, kas bijis patiesais nāves cēlonis - incidentā gūtās traumas, ko nodarījis policists, vai arī straujas veselības problēmas, kas tikai netieši bijušas saistītas ar gūtajiem miesas bojājumiem.

Portāls vēsta, ka atšķirībā no citiem gadījumiem, kad Valsts policija ziņo par šādiem atgadījumiem, šoreiz šī informācija tikusi maksimāli slēpta. Kā liecinot portāla rīcībā esošā informācija, lēmums par informācijas neizpaušanu pieņemts augstākajā Valsts policijas vadībā.

Tas varētu būt saistīts arī ar to, ka iesaistītais policijas darbinieks bijis līdzīgā statusā kā, piemēram, KNAB operatīvie darbinieki, kuru valsts amatpersonas deklarācijas nav publiski pieejamas.

Komentāri (69)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu