Divos ugunsgrēkos saindējušies cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī divos ugunsgrēkos ar degšanas produktiem saindējušās divas sievietes, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

Vienā ugunsgrēkā 26 gadus veca sieviete ar degšanas produktiem saindējusies Rīgā Tērbatas ielā, kad piecstāvu mājas trešā stāva dzīvoklī septiņu kvadrātmetru platībā dega gāzes apkures katls. Cietusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Tāpat ar degšanas produktiem Olainē saindējusies kāda 45 gadus veca sieviete, kuras apdzīvotajā deviņu stāvu nama pirmā stāva dzīvoklī pamatīgi piededzis ēdiens.

Evakuēt nācies arī astoņus cilvēkus no kāda piecu stāvu dzīvojamā nama Jūrmalā Tirzas ielā, kur dega elektrosadales skapis.

Vēl aizvadītajā diennaktī izcēlušies divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki. Viens no tiem notika Rīgā Tekstilnieku ielā, kur bijušās rūpnīcas teritorijā 500 kvadrātmetru platībā dega brūvgruži. Ugunsgrēka rezultātā nodegušas arī 20 mucas ar printera tinti un viens autoceltnis.

Otrs paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks noticis Daugavpilī Čiekuru ielā, kur dega saimniecības ēka ar kokmateriāliem 140 kvadrātmetru platīvā. Blakus ugunsgrēka vietai bijusi arī dzīvojamā māja.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 50 izsaukumus. No tiem 33 izsaukumi bija saistīti ar ugunsgrēkiem, 12 bija glābšanas darbi, bet četri bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu