Par metadona un klonazepāma tirdzniecību aiztur rūdītu narkomānu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saulkrastos kārtības sargi Par metadona un klonazepāma tirdzniecību aizturējuši rūdītu narkomānu.

Policija informē, ka tika saņemta informācija par to, ka kāds vīrietis glabā un tirgo narkotiskās vielas. Otrdien, pārbaudot šo informāciju, policisti veica operatīvās meklēšanas pasākumus un aizturēja rūdītu 1970.gadā dzimušu narkotisko vielu tirgoni.

Pārbaudot aizdomās turamo narkotiku tirgotāju, policisti pie viņa kopā atrada 160 mililitru metadona un 57 tabletes klonazepāma. Metadons ir pretsāpju līdzeklis, kas rada līdzīgu iedarbību kā heroīns un morfīns, savukārt klonazepāms ir miega zāles ar spēcīgu iedarbību, kas var radīt atkarību.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā un narkotisko vielu neatļautu realizēšanu. Šādam noziegumam likumā paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu