Konstatē gadījumu, kad no vilciena izmet tvertnes ar degvielu (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Robežsargi Latvijas - Baltkrievijas pierobežā, apsekojot dzelzceļa posmu Indra – Daugavpils ar helikopteri ceturtdien pamanīja, kā no kravas vilciena, kas virzās no Daugavpils uz Krāslavas pusi tiek izmestas degvielas tvertnes, informēja Valsts robežsardzes pārstāve Jevgēnija Pozņaka.

Turpinot dzelzceļa posma apsekošanu, pirms dzelzceļa stacijas «Naujene» sliežu tuvumā pamanīta automašīna «Volkswagen Golf», no kuras izkāpusi kāda persona un uzsākusi no vilciena izmesto priekšmetu iekraušanu automašīnā. Pamanot robežsardzes helikopteru, persona ātri iesēdusies automašīnā un uzsākusi bēgšanu. No helikoptera izsēdināta robežsargu aeromobilā patruļa, kas personu aizturējusi.

Veicot automašīnas apskati, bagāžas nodalījumā konstatētas 10 tukšas un divas pilnas degvielas tvertnes. Apskatot notikuma vietas apkārtni, dzelzceļa sliežu tuvumā tika konstatētas vēl astoņas degvielas tvertnes ar šķidrumu, kuram piemīt dīzeļdegvielai raksturīga smaka, kopumā 210 litri.

Aizturētā persona - 1977.gadā dzimušais Latvijas pilsonis, automašīna un 10 tvertnes ar šķidrumu, kā arī informācija par kravas vilciena mašīnistu un viņa palīgu nodota Valts policijas darbiniekiem tālāko procesuālo darbību uzsākšanai.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu