Āgenskalnā aizturēts alkohola reibumā esošs nepilngadīgs jaunietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Likumsargi Āgenskalnā aizturējuši alkohola reibumā esošu nepilngadīgu jaunieti, portāls TVNET uzzināja Valsts policijā.

Šonakt Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Āgenskalnā, pamanīja kādu jaunieti, kurš rokās nesa divus alkoholiskā dzēriena iepakojumus. Jaunieša vizuālais izskats liecināja, ka viņš nav sasniedzis pilngadību.

Puisis apturēts un lūgts nosaukt savus personas datus. Jaunietis atbildēja, ka savu personas kodu neatceras, pēkšņi pagriezās un sāka bēgt.

Pēc brīža puisis tika panākts un uzsākta saruna. Pārrunu laikā likumsargiem izdevās noskaidrot jaunieša datus un veikta personas datu pārbaude, kuras laikā policistu aizdomas apstiprinājās – puisis bija 16 gadus vecs. Jaunietis paskaidroja, ka pirmīt lietojis alkoholiskos dzērienus, jo nesen izšķīries no draudzenes.

Ņemot vērā, ka jaunietis bija reibumā, izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, lai pārliecinātos par viņa veselības stāvokli. Mediķi apskatot jaunieti, konstatēja, ka viņam hospitalizācija nav nepieciešama.

Puisis nogādāts dežūrdaļā, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā. Pēc protokola sastādīšanas policisti jaunieti nogādāja dzīvesvietā, kur viņa māte paskaidroja, ka dēls apgalvojis, ka šonakt palikšot pie vecmammas. Sieviete policistiem apsolīja ar dēlu pārrunāt notikušo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu