Tiesai nodod krimināllietu par teju 854 litru nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Prokuratūra tiesai vienošanās procesa kārtībā nodevusi krimināllietu par teju 854 litru nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu un glabāšanu, TVNET informēja prokuratūras pārstāve Kristīne Sutugina.

Saskaņā ar vienošanās protokolu 2016. gada septembrī apsūdzētais kādā Rēzeknes novadā ietilpstošā saimniecības ēkā no ūdens, cukura un rauga izgatavoja nelikumīgus alkoholiskos dzērienus.

Tādā veidā apsūdzētais izgatavoja (saražoja) un glabāja 853,87 litrus nelikumīgu alkoholisko dzērienu bez Latvijas Republikas akcīzes markām, kas satur 111,450 litrus absolūtā spirta. Minētos alkoholiskos dzērienus apsūdzētais glabāja līdz 2016. gada 3. oktobrim.

Ar apsūdzēto personu 2017. gada 30. martā ir noslēgta vienošanās par vainas atzīšanu un sodu. Rēzeknes prokuratūras prokurore nosūtījusi ierosinājumu Rēzeknes tiesai par minētās vienošanās apstiprināšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu