Purvciemā aiztur divas personas par marihuānas tirgošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

12.septembrī par marihuānas realizēšanu Valsts policijas Rīgas Teikas iecirkņa policisti aizturēja divus vīriešus.

Sākotnēji likumsargi saņēma informāciju par divām personām, kuras, iespējams, nodarbojas ar marihuānas izplatīšanu. Pārbaudot operatīvo informāciju, policija nonāca uz pēdām 1997. un 1996. gadā dzimušiem vīriešiem.

12.septembra pievakarē abi vīrieši atrasti Purvciema rajonā pie vienam aizdomās turētajam piederošās garāžas.
Pārbaudot abas personas un iepriekšminēto īpašumu, likumsargi pie viena no vīriešiem atrada aptuveni 1 gramu marihuānas, bet garāžā – aptuveni 15 gramus marihuānas. Pēc šā fakta konstatācijas abas personas tika aizturētas.

Jāpiemin, ka 1996. gadā dzimušais aizturētais jau vairākkārtēji nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

1996.gadā dzimušajam vīrietim tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu