Policija atsavina nelegālai degvielas uzpildei paredzētu mikroautobusu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zilgma Kukle / LETA

Rīgā, Brasā Valsts policija (VP) atsavinājusi mikroautobusu, kurš izmantots kā nelegālas degvielas uzpildes vieta, informēja VP.

Vakar policija ieradās kāda uzņēmuma rūpnieciskajā teritorijā, lai veiktu pārbaudi. Minētajā teritorijā atradās sarkans mikroautobuss ar 1000 litriem nelegālas dīzeļdegvielas. Transportlīdzeklis bija aprīkots ar visu nepieciešamo degvielas uzpildei klientu automašīnās.

Lai gan persona, kura nodarbojās ar degvielas apriti, policistu ierašanās brīdī nebija klāt, likumsargi viņa identitāti ir noskaidrojuši. Aizdomās turētais jau iepriekš ir sodīts par analoģiskiem pārkāpumiem.

Policija pret personu sākusi administratīvo lietvedību par akcīzes preču aprites noteikumu pārkāpšanu. Par šādu pārkāpumu likumā paredzēts naudas sods fiziskajām personām no 70 līdz 700 eiro, bet juridiskajām personām - no 70 līdz 7100 eiro, konfiscējot šīs preces un to pārvadāšanai izmantotos transportlīdzekļus.

Policija ir atsavinājusi nelegālo dīzeļdegvielu un nozīmējuši tai ekspertīzi. Tāpat atsavināts transportlīdzeklis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu