Slimnīcā nogādāts pusaudzis, kas atrasts guļam sabiedriskā vietā alkohola reibumā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Latgalē slimnīcā ar alkohola intoksikāciju tika nogādāts sabiedriskā vietā atrasts 16 gadus vecs zēns, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Pusaudzi sabiedriskā vietā guļam atrada garāmgājēji.

Vienlaikus mediķi vakar sniedza palīdzību arī diviem cilvēkiem, kuriem pēc kukaiņu dzēlieniem sākās alerģiska reakcija. Abi vakar sadzeltie cilvēki ar alerģisku reakciju pēc kukaiņu dzēlieniem tika nogādāti slimnīcā.

Vienā no gadījumiem Pierīgā 46 gadus vecu vīrieti skausta rajonā sadzēla kukainis, iespējams, lapsene. Pēc dzēliena vīrietim sākās stipra alerģiska reakcija, tostarp tūska un nātrenes tipa izsitumi.

Savukārt Vidzemē 57 gadus vecai sievietei galvā iedzēla bite, un arī viņai pēc dzēliena sākās spēcīga alerģiska reakcija, tostarp tūska.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1001 izsaukumu, no tiem 159 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu