Lūdz iedzīvotāju palīdzību "Kaupo" ekipāžas meklēšanā (38)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.kaupo.lv

Valsts policija (VP) lūdz arī iedzīvotāju palīdzību katamarāna "Kaupo" ekipāžas dalībnieku meklēšanā, TVNET informēja VP pārstāve Linda Neimane-Zobena.

VP darbinieki meklē Latvijas Republikā reģistrēta katamarāna "Kaupo" LAT-17M ekipāžas dalībniekus - 1948.gadā dzimušo Aleksandru Popovu, 1948.gadā dzimušo Svetlanu Timofejevu un 1970.gadā dzimušo Aigaru Grenbergu-Grīnbergu. Katamarāns "Kaupo" un tā ekipāžas dalībnieki ir pazuduši ceļojuma laikā Indijas okeānā, posmā starp Dienvidāfrikas Republiku un Austrāliju. Par katamarānu un ekipāžas dalībniekiem nav informācijas kopš 2009.gada 2.septembra.

Policija lūdz rūpīgi aplūkot attēlā redzamos cilvēkus un aicina visus, kuru rīcībā ir informācija par ekipāžas dalībnieku Aleksandra Popova, Svetlanas Timofejevas un Aigara Grenberga-Grīnberga atrašanās vietu, zvanīt pa tālruņiem 67075200, 02 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu