Aicina 16.martā bez vajadzības neapmeklēt Brīvības pieminekļa apkārtni (137)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V) aicina iedzīvotājus 16.martā, bez vajadzības neapmeklēt Brīvības pieminekļa apkārtni un nepakļauties iespējamām provokācijām, TVNET informēja Iekšlietu ministrijas (IeM) pārstāve Gunta Skrebele.

Vienlaikus ministre aicina rīkoties likumīgi un neorganizēt provokācijas, jo ikviens likumpārkāpējs tikšot fiksēts. To viņa atzina pēc tikšanās ar Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieku ģenerāli Intu Ķuzi. Tikšanās mērķis bija pārrunāt gatavību kārtības un drošības nodrošināšanai Rīgā 16.martā.

Ķuzis informēja, ka VP šajā dienā Brīvības pieminekļa apkārtnē un citās iespējamās leģionāru atceres pasākumu vietās strādās pastiprinātā režīmā, sadarbojoties arī ar citiem IeM dienestiem un pašvaldības policiju.

Jau vēstīts, ka Valsts robežsardze no 11.marta līdz 17.martam visās robežšķērsošanas vietās Latvijas teritorijā veic pastiprinātu kontroli, lai novērstu nevēlamu personu iekļūšanu Latvijā.

Komentāri (137)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu