Svētkos strādās dežūrārsti un konsulēs arī ģimenes ārstu tālrunis (9)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētku brīvdienās sastopoties ar veselības problēmām, palīdzību varēs meklēt pie dežūrārstiem vai zvanot pa ģimenes ārstu tālruni, bet nopietnākos gadījumos vērsties pie ātrās palīdzības mediķiem, aģentūru BNS informēja Nacionālā veselības dienesta pārstāve Evija Štālberga.

Vienkāršu saslimšanu gadījumos iespējams zvanīt pa ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001, kur pieredzējuši ģimenes ārsti un ārsta palīgi medicīniskus padomus sniedz brīvdienās un svētku dienās visu diennakti, bet darbdienās no plkst.17 līdz 8.

Ja jāsaņem medicīniska konsultācija ģimenes ārsta kompetences ietvaros, svētku laikā iedzīvotāji var vērsties pie dežūrārstiem. Rīgā dežūrārsti būs pieejami 30.aprīlī un 5.maijā. Savukārt lielākajās Latvijas pilsētās ārpus Rīgas dienas laikā dežūrārsti būs pieejami no 30.aprīļa līdz 6.maijam.

Traumu vai pēkšņas saslimšanu gadījumos iedzīvotāji var vērsties arī steidzamās medicīniskās palīdzības punktos. Neatliekamos gadījumos, kad ir apdraudēta veselība vai dzīvība, palīdzību sniegs slimnīcu uzņemšanas nodaļas.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi var izsaukt, zvanot pa tālruni 113.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu