Par vairāk nekā 14 miljoniem iegādāsies ugunsdzēsības autokāpnes (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Iekšlietu ministrijas Nodrošinājuma valsts aģentūra par vairāk nekā 14 miljoniem eiro no Lietuvā reģistrēta uzņēmuma iegādāsies ugunsdzēsības autokāpnes, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija.

Kā norādīts paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem, uzvarētājs ir personu apvienība - slēgta akciju sabiedrība «Iksados GTC» un «Magirus GmbH», kas reģistrēta Viļņā, Lietuvā. Kopumā no šā uzņēmuma plānots iegādāties trīs speciālos ugunsdzēsības un glābšanas transportlīdzekļus periodā līdz 2018.gadam par kopējo summu 14 201 322 eiro.

Vienu ugunsdzēsības autokāpņu cena ir 4 025 732 eiro, bet otro - 7 293 773 eiro. Savukārt trešās zemprofila autokāpnes izmaksās 2 881 817 eiro.

Par iepirkuma procedūru ticis izvēlēts atklāts konkurss, un, kā liecina IUB publicētais paziņojums, par uzvarētāju noteikts piedāvājums ar viszemāko cenu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu