Rīgas dome savas avīzes drukāšanai tērēs 433 000 eiro (134)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas pašvaldības laikraksta «Riga.lv» drukāšanai paredzēts tērēt 433 tūkstošus eiro, liecina publicētā informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Līgumu paredzēts slēgt ar uzņēmumu «Poligrāfijas grupa Mūkusala» par 433 380 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Kopumā izsludinātajā konkursā pieteicās četri pretendenti. Līgumu paredzēts slēgt uz uz 18 mēnešiem.

Izdevums «Riga.LV» iznāk jau kopš šī gada sākuma. Izdevums ir reģistrēts kā laikraksts, nodibinājumam ir sava valde.

Šādu laikrakstu pašvaldība bija plānojusi izdot, lai nodrošinātu Rīgas iedzīvotāju vispusīgu un regulāru informēšanu par pilsētas aktualitātēm, kā arī sekmētu rīdzinieku līdzdalību domes lēmumu pieņemšanas procesā. Laikraksta uzdevums ir sniegt praktisku, lietišķu un iedzīvotāju ikdienas problēmu risināšanai maksimāli izmantojamu informāciju par dažādām pašvaldības darba jomām.

Iepriekš tika paredzēts, ka laikraksts iznāks vienu reizi mēnesī latviešu un krievu valodā,un tas bez maksas tiks piegādāts rīdzinieku pastkastītēs.

Iepriekš pašvaldība laikā no 2002. līdz 2005.gadam izdeva laikrakstu «Rīgas Vēstis», taču tas iznāca neregulāri, bieži nesasniedza savu adresātu, jo tika izplatīts tikai pašvaldības institūcijās, norādījusi dome.

Jaunā laikraksta izdošanai nepieciešamo finansējumu Rīgas pašvaldība bija plānojusi nodrošināt, piesaistot pašvaldības kapitālsabiedrību, piemēram, «Rīgas ūdens», «Rīgas satiksmes» un «Rīgas namu pārvaldnieka» līdzekļus.

Komentāri (134)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu