Pēc iebraukšanas sienā autovadītāja nonāk slimnīcā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien Rīgā 1986.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Mini Cooper» iebraukusi sienā. Iemesli pašlaik nav zināmi. Valsts policija pastāstīja, ka negadījums noticis Republikas laukumā un cietusī autovadītāja pēc avārijas ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Krītot no velosipēda, zēns nopietni traumē aci

Piektdien vairāki bērni guvuši smagas traumas, krītot no velosipēdiem un šūpolēm, tostarp kāds zēns šādā kritienā nopietni satraumējis aci. Kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD), Latgalē, krītot no velosipēda, nopietnu acs ievainojumu guvis kāds 11 gadus vecs zēns, kurš nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Vidzemē 14 gadus vecs zēns kritis no velosipēda un guvis vienas rokas augšdelma un apakšdelma lūzumus. Arī viņš nogādāts slimnīcā Rīgā.

Tikmēr nopietnu galvas traumu guvis kāds sešus gadus vecs zēns no Latgales, kurš atmuguriski izkritis no šūpolēm.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1184 izsaukumus, no kuriem 230 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

Meiteni sejā sakož suns

Kurzemē kādu desmit gadus vecu meiteni piektdien sejā sakodis suns, aģentūra BNS uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD). Suns meiteni sakodis vaigu un deguna rajonā, kā arī rokā.

Pēc negadījuma viņa nogādāta pie speciālistiem Rīgā.

Vīrietis gūst smagus apdegumus, zāģējot ar laku pildītu mucu

Kāds 46 gadus vecs Zemgales iedzīvotājs piektdien guvis plašus ķermeņa apdegumus, kad aizdegusies iepriekš ar uzliesmojošu vielu pildīta muca.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) pastāstīja, ka vīrietis ar elektrisku ierīci zāģējis mucu, kad notikusi aizdegšanās. Muca iepriekš bijusi pildīta ar uzliesmojošu laku. Cietušais smagā stāvoklī nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Tikmēr kāds 28 gadus vecs vīrietis no Vidzemes, mājās zāģējot kokus ar elektrisko zāģi, iezāģējis sev rokā.

Pēc iebraukšanas sienā autovadītāja nonāk slimnīcā

Piektdien Rīgā 1986.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Mini Cooper» iebraukusi sienā. Valsts policijā pastāstīja, ka negadījums noticis Republikas laukumā un cietusī pēc avārijas ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Ieriķu un Stirnu ielas krustojumā 1965.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Honda» uzbraucis 1942.gadā dzimušam gājējam. Arī viņš pēc negadījuma ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Pārdaugavā, Liepājas ielā, 1981.gadā dzimis velosipēdists uzbraucis 1941.gadā dzimušam vīrietim. Arī viņš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā ar dažādām traumām.

Piektdien Latvijā kopumā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki, bet bojāgājušo nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu