Pie Deglavas ielas kalna atklāts Rīgas 84.vidusskolas sporta un aktīvās atpūtas laukums

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas dome

Pie Deglavas ielas kalna svētdien atklāts Rīgas 84.vidusskolas sporta un aktīvās atpūtas laukums, portāls TVNET uzzināja Rīgas domē (RD).

Šogad pie Rīgas 84. vidusskolas teritorijā maijā tika uzsākti vērienīgi būvdarbi, kuru gaitā tapa sporta komplekss un dažāda veida aktīvās atpūtas laukumi. Būvdarbus pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veic PS «LNK INDUSTRIES Partnership». Šobrīd objektā ir ieguldīti 2,8 miljoni eiro.

Teritorijā ir izveidoti un aprīkoti laukumi skeitošanai, basketbola, futbola, volejbola un tenisa spēlei. 1.decembrī ir plānots atklāt apmeklētājiem arī hokeja laukumu, ko pēc tam vasarā būs iespēja izmantot skrituļslidošanai. Ir arī īpašs laukums ielu vingrošanai. Teritorija ir iežogota un tajā ir bruģēti laukumi un celiņi gan gājējiem, gan skrituļotājiem.

Apmeklētāju ērtībām teritorijā darbosies ģērbtuves, inventāra nomas punkti. Teritorijā ir izvietoti soliņi. Diennakts tumšajā laikā teritorija tiks izgaismota. Par kārtību un drošību teritorijā rūpēsies gan pašvaldības policija, gan apsardze.

Svētdien, 25. septembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis, Rīgas 84. vidusskolas direktore Vineta Misgirda, būvfirmas PS «LNK Industries Partnerhip» pārstāvji, skolēni, vecāki, sabiedrībā populāri sportisti un rīdzinieki pie Deglavas ielas kalna atklāja Rīgas 84.vidusskolas (Lielvārdes ielā 141) sporta un aktīvās atpūtas laukumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu