Arī sestdien vairāki cilvēki guvuši traumas, paslīdot uz slidenām ielām un apsaldējoties

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Aizvadītajā diennaktī septiņi cilvēki guvuši traumas, paslīdot un krītot uz slidenām ielām, bet vēl četriem cilvēkiem konstatēta ķermeņa atdzišana, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Rīgā gūta lielākā daļa no traumām, cilvēkiem paslīdot un krītot uz slidenām ielām. Cietušajiem konstatēti roku un kāju lūzumi.

Galvaspilsētā arī konstatēti četri gadījumi, kad cilvēki guvuši ķermeņa atdzišanu un apsaldējumus. Šie cietušie atrasti uz ielas alkohola reibumā - 45 gadus veca sieviete atrasta guļam sniegā, savukārt 69 gadus vecs vīrietis nokritis un palicis guļam. Tāpat ķermeņa atdzišana konstatēta 62 gadus un 45 gadus veciem vīriešiem.

Divos gadījumos konstatēti apsaldējumi - 35 gadus vecs vīrietis guvis virspusēju roku apsaldējumu, savukārt 67 gadus vecam vīrietim konstatēta kāju pirkstu audu nekroze, kas liecina par agrāk gūtu, bet neaprūpētu apsaldējumu.

Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1132 izsaukumus, no kuriem 205 gadījumos sniegta palīdzība cilvēkiem, kas guvuši traumas vai cietuši negadījumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu