Zemgales reģionā virkne noziegumu saistībā ar narkotisko vielu realizāciju un glabāšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

2017.gada martā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki aizturējuši vairākas personas un sākuši vairākus kriminālprocesus par narkotisko vielu realizāciju un glabāšanu.

Šā gada 30.martā, veicot operatīvos pasākumus, aizdomās par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizāciju personu grupā Jelgavā tika aizturētas divas personas, kuru automašīnā izņēma 50 gramus izžāvētas marihuānas un vienā no personu dzīvesvietām Auces novadā apskates laikā izņēma trīs marihuānas stādus.

Savukārt 21.martā Jelgavā par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizāciju kriminālprocesa ietvaros tika aizturēta viena persona, pie kuras tika atrasti vairāki iepakojumi ar izžāvētu zaļganbrūnas krāsas augu valsts izcelsmes vielu – 50 grami marihuānas; turpinot aktīvu darbu narkotisko un psihotropo vielu apkarošanas jomā, jau 20.martā pie kādas citas personas dzīvesvietā tika atrasti un izņemti 3 iepakojumi ar izžāvētu zaļganbrūnas krāsas augu valsts izcelsmes vielu – marihuānu un elektroniskie svari, kas bija paredzēti narkotisko vielu svēršanai.

Izžāvētas marihuānas 10 gramus policisti atsavināja arī kādas aizturētās personas dzīvesvietā Jelgavā šā gada 8.martā, papildus tam tika izņemti 4 marihuānas stādi un sēklas, savukārt 17.martā tika aizturētas divas personas, kurām tika atsavināti 3 grami amfetamīna.

Par minētajiem gadījumiem ir ierosināti kriminālprocesi, visas izņemtās vielas ir nosūtītas ekspertīzei. Policija turpina aktīvi strādāt nelegālo narkotisko un psihotropo vielu apkarošanas jomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu