Pirmdien Rēzeknes novadā atvadīsies no latgaliešu dziedātājas Aijas Eriņas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Atvadīšanās no pēkšņi mūžībā aizgājušās latgaliešu dziedātājas Aijas Eriņas notiks pirmdien, 24. jūlijā, plkst 12.00 Rēzeknes novada Dricānu baznīcā, TVNET informēja Latgales vēstniecībā «Gors». Aijas māsa visus uz skatuves dziedošos un spēlējošos cilvēkus aicina pirmdien, 24. jūlijā, no plkst. 12 līdz plkst. 14 pieminēt un atdot pēdējo godu Aijai.

«Lai atspīd mūžīgā miera gaisma,» citējot senu lūgšanu, saka Dricānu draudzes prāvests Māris Laureckis.

«Dusi dieva mierā, mana mīļotā Aija Eriņa. Pateicos Tev par katru minūti, katru mirkli, ko varēju pavadīt kopā ar Tevi. Paldies Tev par kopīgo radīšanas brīnumu,» Facebook raksta bundzinieks Valdis Metlāns.

Eriņa absolvējusi Rīgas Stradiņa universitāti, vēlāk strādājusi aģentūrā LETA, portālos «Diena.lv» un «Lsm.lv», kā arī Latgales vēstniecībā «Gors» un citur.

2008.gadā uzvarot televīzijas šovā «Latvijas talants 2008», Eriņa balvā saņēma apmaksātu vokālo mācību kursu Londonā, kur viņa pavadīja nepilnu gadu. Vēlāk, atgriežoties Latvijā, Eriņa aktīvi pievērsās muzicēšanai. Kopā ar tuviniekiem viņa piedalījās arī televīzijas šovā «Dziedošās ģimenes».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu