Pagaidām netiks meklēts veselības ministres aizvietotājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Pagaidām netiks meklēts veselības ministres aizvietotājs saistībā ar saistībā ar Andas Čakšas gaidāmo bērna piedzimšanu.

Kā intervijā Latvijas televīzijas raidījumam «Rīta panorāma» teica Čakša, viņa ir vienojusies gan ar ģimeni, gan Ministru prezidentu, ka ministres pienākumus pārtrauks pildīt uz īsu laiku.

Turklāt Veselības ministrijā veidojas spēcīga komanda, kas nodrošinās iesākto procesu turpināšanu, skaidroja ministre.

Čakša atzina, ka dzīve var ieviest savas korekcijas, taču tad tiks meklēti attiecīgi risinājumi.

Kā ziņots, Čakša žurnālistiem iepriekš atzina, ka viņa nākamā gada janvārī gaidāmā mazuļa dēļ sev aizvietotāju nemeklēs, un tikai gadījumā, ja tomēr radīsies tāda nepieciešamība, tiks meklēts risinājums.

Ministre norādīja, ka strādās «līdz galam» un viņai nav nekādu domu par atkāpšanos, jo uzskata, ka ar saviem pienākumiem tiek galā labi. Uz jautājumu, vai pēc mazuļa dzimšanas ministre būtu gatava atgriezties amatā, Čakša atbildēja, ka vēlas sakārtot veselības aprūpi, taču, ņemot vērā, ka notikumi var būt dažādi, viņa nevēlas skriet tiem pa priekšu.

Čakšu veselības ministra amatam ir virzījusi Zaļo un zemnieku savienība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu