Mājsaimnieces brīdina - no šīs piparkūku mīklas neko nevar izcept

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

«Uzmanieties - veca piparkūku mīkla. Laikam arī es beidzot iegrābos. Cenšos pirkt mājražotāju mīklu, bet dažreiz sanāk nopirkt arī šo. Maximā. Protams, uz pakas rakstīts, ka vēl derīga, bet tā ir uzlīme, ko viegli var uzlīmēt vai noņemt. Kāpēc domāju, ka veca? Graudaina, nevar ne normāli izrullēt, ne kā,» - tā savā FB kontā sūdzas kāda māmiņa.

Izrādās, viņa nav vienīgā, kas «iegrābusies» šajā piparkūku mīklā, - ne vienai vien mājās prieks par Ziemassvētku noskaņu ir beidzies ar čiku.

«Arī iegrābos, bērns aizgāja un nopirka priekš skolas un šodien nācās aizņemties no citiem, jo nebija iespējams neko pagatavot,» vēl kāds pircējs dalās savās bēdās.

Cita māmiņa iesaka: «Man ar tas pats. Pieliku sviestu un kārtīgi izmīcīju, un bija ok. Vienkārši sataisīta ne pēc tādām proporcijām kā vajag. Tas nenozīmē, ka tā ir veca!»

Kādai citai šis nepatīkamais moments beidzies pozitīvi: «Man bija tas pats, es aiznesu atpakaļ uz veikalu, un man iedeva citu, tā bija ok!!!»

Foto: facebook
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu