Daugavpils novadā policija izņem 800 tūkstošus nelegālo cigarešu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3.februārī, realizējot operatīvo informāciju, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja amatpersonas Daugavpils novada Lauceses pagastā apturēja transportlīdzekli "Renault Master", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis.

Kā pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Dace Gutmane, transportlīdzekļa kravas kastes nodalījumā likumsargi atrada un izņēma 80 kastes, kurās atradās tabakas izstrādājumi ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām. Kopumā tika izņemtas 800 tūkstoši "NZ GOLD" cigaretes.

Uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 221.panta trešās daļas par tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja to izdarījusi organizēta grupa vai tas izdarīts lielā apmērā.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu.

Jāpiebilst, ka par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja to izdarījusi organizēta grupa vai tas izdarīts lielā apmērā soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu