Raunā uguns nopostījusi dzīvojamo māju un divus transportlīdzekļus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 14.novembrī, plkst.18.52 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Raunas novada Raunas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg ēkas pirmais stāvs 100m2 platībā, otrais stāvs 100m2 platībā un bēniņi 190m2 platībā. Garāžā, kas atradās ēkas pirmajā stāvā, sadega vieglā automašīna un motocikls. Šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst.1.10.

Kopumā aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 14.novembra plkst.6.30 līdz 15.novembra plkst.6.30, VUGD saņēma 23 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu un septiņus uz glābšanas darbiem, bet viens izsaukums bija maldinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu