PBK: par krievu valodu balsot kanāls aicināja skatītāju dēļ (8)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas mediju alianses (BMS), kurā ietilpst Pirmais Baltijas kanāls (PBK), valdes priekšsēdētājs Oļegs Solodovs norāda, ka ziemā notikušajā referendumā balsot par krievu valodu kanāls aicinājis savu skatītāju dēļ, nevis Maskavas ietekmes dēļ.

«Es vārdu «aicināja» nelietotu. Es teiktu, ka mēs pateicāmies saviem skatītājiem ar šo akciju par to, ka viņi mūs skatās,» Solodovs pauž pirmdien publicētā intervijā laikrakstā «Diena».

Viņš norāda, ka kanālam savi skatītāji ir jāsaprot un jāuzklausa, jo «mēs saprotam, ka galvenokārt esam krievvalodīgo kanāls. »«Pilsoņi vai nepilsoņi, tas jau mūs neinteresē. Tādā veidā mēs viņiem teicām paldies, bet jūs to pārdēvējāt par aicinājumu,» viņš pauž.

To, ka būtu rīkota kāda kampaņa, mediju alianses vadītājs noliedz.

«Nu nebija tur nekā tāda, mēs vienkārši sapratām, kā šajā situācijā rīkosies mūsu skatītājs, ka viņš ies balsot par un mums jārīkojas tāpat. Mūsu skatītāji ir ļoti lojāli, tādēļ ļoti personīgi uztver kanāla rīcību. Mēs, var teikt, esam šo skatītāju ķīlnieki, jo - varbūt arī gribam paust paši savu viedokli, bet mums tas jādara ļoti uzmanīgi,» klāstīja Solodovs.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu