Pētījums: 73% Latvijas iedzīvotāju atbalsta ideju publiskot visu valstij pakļauto iestāžu darbinieku atalgojumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

73% Latvijas iedzīvotāju atbalsta ideju publiskot visu valstij pakļauto iestāžu darbinieku atalgojumus, liecina pētījumu kompānijas TNS sadarbībā ar raidījumu «900 sekundes» februārī veiktais pētījums.

Kā informēja TNS mārketinga vadītāja Laura Vendele, absolūtais vairākums jeb 73% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem atbalsta priekšlikumu publiskot visu valstij pakļauto iestāžu darbinieku atalgojumus. No tiem 38% atbildējuši «noteikti jā», bet 35% - «drīzāk jā».

Ceturtā daļa jeb 23% Latvijas iedzīvotāju pauž noraidošu attieksmi pret ideju publiskot valstij pakļauto iestāžu darbinieku atalgojumus. No tiem 17% atbildējuši «drīzāk nē», bet 6% - «noteikti nē».

4% iedzīvotāju nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Aptauja veikta laika posmā no 17.februāra līdz 19.februārim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 950 iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu