«Patriotu spēlēs» ZZS kategoriski - nekādas sadarbības ar «Saskaņu» nebūs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz ceturto «Patriotu spēļu» raundu tika aicināts Armands Krauze no Zaļo un zemnieku savienības un Rīgas mēra Nila Ušakova («Saskaņa») vietnieks Andris Ameriks (Gods kalpot Rīgai). Abi kandidāti tika iztaujāti par to, ko paredzēts darīt Rīgas un tās iedzīvotāju labā. Krauze diskusijas laikā cita starpā atzina, ka nevar iedomāties, ka viņa pārstāvētais politiskais spēks varētu sadarboties ar «Saskaņu», kurai ir līgums ar «Vienoto Krieviju».

Atbildot uz žurnālista Māra Zandera jautājumiem, Krauze par sadarbību ar Rīgas domē valdošo politisko spēku - «Saskaņu» bija skeptisks. Viņš akcentēja, ka nevar iedomāties, ka pienāktu brīdis, kad ZZS varētu pateikt, ka sadarbosimies ar partiju, kurai ir līgums ar «Vienoto Krieviju».

Krauze gan vienlaikus atzina, ka personīgu pretenziju gan pret Ameriku viņam neesot.

Savukārt Ameriks skaidroja, ka jau vairāki sasaukumi tiek strādāti kopā ar «Saskaņu» un nekādi piesauktie līgumi netraucējot strādāt rīdzinieku labā. Viņš arī norādīja, ka pretstatā iespējamiem apgalvojumiem, ka GKR neesot latviska partija, partijā esot liela daļa valsts inteliģences.

«Abi sasaukumi liecina, ka ar «Saskaņu» strādāt var,» vērtēja Ameriks.

Diskusijas laikā Amerikam tika arī pārmesta pārāk mazā pašvaldības sadarbība ar valdību, viņš gan norādīja, ka tikšanās ar ministriem notiek regulāri, lai risinātu aktuālos jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu