Taizemē pusaudžu futbola komanda vairākas dienas iesprostota applūdušā alā

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Taizemes ziemeļos applūdušā alā jau vairākas dienas iesprostota jauniešu futbola komanda un tās treneris. 11 līdz 16 gadus vecie futbolisti ar 25 gadus veco treneri bija devušies ekskursijā uz Tamluangnangnonas alām, vēsta raidorganizācija CNN.

Glābēju komandas «strādā cauru diennakti», lai atrastu pazudušos, paziņojis Čiangrajas gubernators Narongs Osotanakorns. Patlaban notiek mēģinājumi no alu sistēmas izsūknēt ūdeni, lai glābēji tur varētu iekļūt.

Jaunieši pazuduši kopš sestdienas pēcpusdienas. Dabas parka darbinieks pie alas ieejas pamanīja pamestus velosipēdus, kaut arī ieiet attiecīgajā alā ir aizliegts.

Policija uzskata, ka 12 puikas un viņu treneris iegāja alu sistēmā pa šauru, apmēram 15 metrus garu tuneli. Zīme pie ieejas šaurajā alā brīdina tūristus, ka lietus sezonā, kas nupat sākusies, tā ir bīstama.

Bažas par pazudušo futbolistu grupu oficiālā paziņojumā paudis arī Taizemes karalis.

Sestdienas vakarā pie alas ieejas sāka pulcēties pazudušo radinieki. Patlaban apmēram 60 cilvēki tur ir uzslējuši teltis un gaida ziņas par tuviniekiem, novēroja CNN.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu