Aktrise Mendija Mūra atrāda savu 50. gadu stila mājokli (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Aktrise Mendija Mūra jau daudzkārt intervijās ar dažādiem ārvalstu medijiem ir minējusi, ka interjera dizains ir viņas slepenais hobijs un viņa labprāt iesaistās mājokļa iekārtošanā. Mūras pašreizējās mājas iekārtošana un remonts līdz šim ir bijis viņas laikietilpīgākais un nozīmīgais projekts, kas aktrisi dara ārkārtīgi lepnu, vēsta interjera un arhitektūras žurnāls «Architectural Digest».

Aktrise, mūziķe un dziesmu autore Mendija Mūra atšķirībā no citām slavenībām pret mājokļa iegādi jau no jaunības ir izturējusies uzmanīgi. Aktrise atklāj, ka viņa savā dzīvē ir iegādājusies divus nekustamos īpašumus - pirmo māju 18 gadu vecumā, bet pēc vairāk nekā desmit gadiem to pārdevusi un iegādājusies pašreizējo mājokli, kas nu ir piedzīvojis fantastiskas pārmaiņas.

«Pirmajā mājoklī dzīvoju 15 gadus, taču, par spīti visiem uzlabojumiem un remontiem, es nekad līdz galam nejutos tur kā savās mājās,»

atklāj Mūra.

Mendija Mūra un viņas līgavainis, mūziķis Teilors Goldsmits, savas pirmās mīlas ligzdiņas un sapņu mājas meklējumos pavadīja teju vai gadu, līdz atrada šarmanto 1950. gada privātmāju Pasadīnas kalnu slīpumā, Losandželosas pievārtē, Kalifornijā.

«Šī māja ir manas dzīves jaunā nodaļa - tā simbolizē manu briedumu, sievišķību un nodarbošanos. Šīs mājas iekārtošanā es biju spējīga ielikt savu dvēseli,»

tā mājokļa iekārtojumu vērtē aktrise Mendija Mūra.

More empty house pics by @stephenschauer ......

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Aktrise un viņas līgavainis atzīst, ka šī nelielā mājiņa bija kā mīlestība no pirmā acu uzmetiena: «Mēs iemīlējām skatus, kas paveras no mājas logiem, baseinā, dārzā, un arī enerģiju, kas valda šajā mājoklī,» stāsta slavenību pāris.

Lai arī mājas struktūra bija palikusi neskarta kopš pagājušā gadsimta 50. gadiem, tās interjers un citi uzlabojumi bija veidoti 90. gadu sākumā - tie noslēpa 50. gadu elpu un atmosfēru, tāpēc Mūrai un viņas līgavainim nācās pamatīgi piestrādāt pie tā, lai atjaunotu pagājušā gadsimta vidus interjeru. Lai to panāktu, aktrise sadarbojās ar arhitekti Emīliju Farnhemu, interjera dizaineri Sāru Šermanu Samuēlu un veselu komandu ainavas arhitektu, kas palīdzēja atjaunot mājas 50. gadu stilu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu