Hondurasā lidmašīna avarējot gandrīz pārlūst uz pusēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Sešiem amerikāņiem komandējums beidzās ar pamatīgu izbīli, kad viņu uzņēmuma lidmašīna, nolaižoties Hondurasā, cieta avārijā un gandrīz sadalījās divās daļās, vēsta raidorganizācija CNN. Visi salonā esošie cilvēki - četri pasažieri un divi apkalpes locekļi - izdzīvoja, taču divi no viņiem guva smagus savainojumus.

«Paldies Dievam, ka nav ziņu par cilvēku upuriem. Ievainotie ir stabilā stāvoklī un labi aprūpēti,» paziņoja Hondurasas prezidents Juans Orlando Ernandess.

Lidmašīna otrdien avarēja Tonkontinas starptautiskās lidostas teritorijā ap plkst. 11.00 pēc vietējā laika, norāda Hondurasas Civilās aviācijas aģentūra. Lidostā uz laiku tika pārtraukts darbs.

Visi četri lidmašīnas pasažieri ir Ostinā bāzētā lombardu uzņēmuma EZCORP darbinieki.

«Tas bija parasts komandējums, kas izvērtās ļoti neparasts,» sacīja uzņēmuma pārstāvis Džefs Kristensens.

Viņš atklāja, ka trīs darbinieki otrdien tika izrakstīti no slimnīcas ar viegliem savainojumiem, bet ceturtajam tie bija smagāki. Smagi savainojās arī viens no apkalpes locekļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu