Volkswagen parāda pikapu Tanoak Concept

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Neilgi pirms Ņujorkas auto šova atklāšanas publiskajā telpā sāka riņķot ziņas, ka Volkswagen šajā pasākumā prezentēs konceptuālu pikapu, kas veidots uz septiņvietīgā krosovera Atlas bāzes.

Pienākot šova atklāšanas dienai, šīs baumas apstiprinājās, jo krita priekškars un dienas gaismu ieraudzīja pikaps Atlas Tanoak Concept.

Prototips ar kravas kasti ir konstruēts uz Volkswagen koncerna moduļveida tehnoloģiskās platformas MQB. Auto, kas nodēvēts Ziemeļamerikas kontinenta Klusā okeāna krastā sastopamas, līdz pat 45 metrus augstu koku sugas vārdā, ir 5438 mm garš.

Savienotajās Valstīs tas mašīnu ierindo starp vidējās klases pikapiem.

2030 mm un 1844 mm augstais konceptauto ir piecvietīga mašīna ar dubulto kabīni un prāva izmēra kravas kasti aiz tās. Kastes izmērs ir 1627 x 1450 mm, bet tās dziļums - 530 mm.

Kravas kaste dizainēta tā, lai tajā varētu

pārvadāt ne tikai būvmateriālus, bet pat neliela izmēra laivas,

piemēram, kanoe, kam izstrādāta speciāla nostiprināšanas konstrukcija pie kabīnes aizmugurējās sienas.

Foto: Volkswagen

Kā dzinējs šim konceptauto izvēlēts 3,6 li tru V6 benzīnnieks ar 280 ZS un 350 Nm, ko caur 8 pakāpju automātisko transmisiju saņem 4MOTION pilnpiedziņas sistēma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu