«Melnā pantera» pievienojas «miljarda klubiņam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā afroamerikāņu režisora Raiena Kūglera (Ryan Coogler) zinātniskās fantastikas komiksu filma «Melnā pantera» (Black Panther) turpina dominēt Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo «collider.com».

Nedēļas griezumā filma, kurā konceptuāli galvenās lomas atveido tikai afroamerikāņu aktieri - Čedviks Bousmens (Chadwick Boseman), Maikls B. Džordans, Lupita Njongo u.c., iekasējusi 41 miljonu dolāru. Kopumā ASV filmas ieņēmumi jau pārsnieguši 562 miljonus.

Savukārt kopumā filmas ienākumi visā pasaulē jau pārsnieguši miljarda atzīmi.

Tikai 33 filmas ir pārsniegušas šo vēsturisko atzīmi, un «Melnā pantera» šobrīd šajā topā atrodas 21. vietā.

Anotācija: Vakanda nav tikai vienkārša teritorija, kura atrodas dziļi noslēpta Āfrikas mežonīgajos apvidos, - tās unikālie derīgie izrakteņi ir vienmēr piesaistījuši alkatīgus cilvēkus, kuri bija gatavi iznīcināt visu savā ceļā. Un apspiestos vienmēr aizsargāja savannas gars - Melnā pantera. Pēc daudziem gadiem Vakandā atkal ierodas ienaidnieks - šoreiz apbruņojies ar modernām tehnoloģijām. Tam pretī var stāties tikai kāds, kurš būs gatavs ļaut atdzimt Melnās Panteras leģendai.

2. vietā ar 33 miljoniem Madlēnas Lenglas romāna «A Wrinkle in Time» ekranizācija. Fantāzijas filmu, kuras budžets ir 100 miljoni, režisējusi afroamerikāņu režisore Eiva Djuverneja (Ava DuVernay).

3. vietā 2008. gada šausmu filmas «Svešinieki» («The Strangers») turpinājums «The Strangers: Prey at Night».

Foto: Publicitātes

4. vietā ar 8 miljoniem spiegu filma «Sarkanais zvirbulis» («Red Sparrow»), kurā krievu spiedzes tēlā iejutusies oskarotā aktrise Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence). Lorensa filmā atveido krievu baletdejotāju ar segvārdu «Sarkanais zvirbulis», īstajā vārdā Dominiku Jegorovu, kuras vienīgā vājība ir viņas jūtīgā dvēsele. Viņas misija ir atmaskot FIB aģentu, kuru atveido aktieris Džoels Edžertons (Joel Edgerton).

Top5 noslēdz komēdija «Game Night» («Spēļu nakts»), kurā galvenās lomas atveido Džeisons Beitmens (Jason Bateman) un Reičela Makadamsa (Rachel McAdams).

Anotācija: Makss un Enija ik nedēļu piedalās pāru spēļu vakarā, un vienudien Maksa brālis Brukss ierosina sarīkot slepkavības izmeklēšanu ar viltus slepkavām un federālajiem aģentiem. Tādēļ, kad Brukss tiek nolaupīts, tā ir daļa no spēles, vai ne? Visi seši dalībnieki vēlas uzvarēt un aizrautīgi metas šķetināt mīklu, taču drīz vien mana, ka ar «spēli» un Bruksu kaut kas nav kārtībā. Notikumi uzņem apgriezienus, turklāt, jo tālāk, jo trakāk. Šī varētu būt jautrākā izklaide viņu mūžā, vai arī… spēlei beigas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu