Kopā ar Annu. Jaunā gada apņemšanās jeb dzīvnieciskais tevī!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Pirmās dienas jaunajā 2018. gadā nodzīvotas. Jauns gads - neliels jaunas dzīves sākums, un tā vien gribas kaut ko vērst uz labu. Kāpēc gan ne?

Bet rodas jautājums - kāpēc tās apņemšanās mēdz izplēnēt kā gaistoši dūmi vējā?! Kaut kas tur nav kārtībā! Bet kas?

Paskatīsimies! Paspēlēsimies ar šo tēmu!

Apņemšanās top 4 - nomest svaru, apmeklēt sporta zāli, beigt smēķēt, sākt vai pabeigt ko sen kārotu. Varbūt kādam tas ir sapņu ceļojums vai attiecību sakārtošana ar māti. Nu ļoti daudz variantu! Un patiesi daži mēdz arī īstenoties! Tik kur paliek to pārējo apņemšanos gūzma?

Atbilde ir diezgan vienkārša - īstenojas tikai un vienīgi tās apņemšanās, kas Patiesi Ir Tev Svarīgas! Sapnis, ko aizņēmos no kaimiņa vai raksta tvnet, bet kurš nav saskaņā ar mani, ir lemts neveiksmei.

Pat tad, ja ļoti gribas nomest svaru, bet ēdot tiek apēsts stress vai neapmierinātība par kaut ko, tad svars nekur neliksies. Smēķēšanu atmest neizdosies, ja patiesībā smēķē, lai parunātos pīppauzē ar kolēģiem, un tādā veidā jūties labāk.

Īstā motivācija bieži vien ir apslēpta un ne vienmēr viegli pamanāma. Tāpēc arī neizdodas realizēt it kā «savus sapņus».
Foto: Depositphotos.com

Rietumu pasaulē bieži beidzam sevi just «tā pa īstam», jo ļoti mīlam prātu un panākumus karjerā, viena no vadošajām vērtībām ir veiksme un nauda, bet tādām lietām kā sajūtas nepievēršam uzmanību un nepiešķiram nozīmi. Bet kā gan var kļūt laimīgs, ja nejūt sevi?

Maldāmies pa citu vēlmēm un iegribām. Pieņemam tās par savējām. Bet tavu dzīvi nav dzīvojis neviens cits! Nevienam nav tādas pieredzes kā tev.

Un neviens pasaulē nezina labāk par tevi pašu, ko tev vajag! Tik ieklausies un ļaujies.

Lai atkal sajustu sevi un ar sevi sadraudzētos un uzzinātu, ko tad patiesībā gribi un vēlies, tam vienkārši ir jāvelta laiks, lai atgūtu vislabāko draugu pasaulē, kāds vien tev var būt, - sevi pašu. Un tad, kad viss liekais un svešais ir nolikts pie malas un jūti sevi, izrādās, ka sasniegt vēlamo ir iespējams un pie tam vēl ar patiesu degsmi sirdī.

Liksim galdā gardas tēmas un augsim kopā!

Personīgi man patīk lasīt rakstus, kur tiek uzdoti jautājumi un mēģināts uz tiem atbildēt, tāpēc aicinu arī jūs man sūtīt savus stāstus, jautājumus, pārdomas par aktuālām tēmām un kopā veidot šo sleju. Būšu priecīga par tavu atsaucību un dalību šajā projektā! E-pasta adrese, kur gaidīšu vēstules no tevis, - woman@tvnet.lv

Tos, kuri ir gatavi jaunam ceļojumam pie sevis, aicinu pievienoties jaunai terapeitiskai grupai, kuras sākums būs februārī!

PIESAKIES TE!

Personības izaugsmes trenere, geštalta praktiķe, Ēriksona terapijas meistare, teoloģe

Anna Krimele

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu