Kopā ar Annu: Pavasara seksa trakums jeb aromāts, kam mēs vergojam?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Plandoši brunči, augstpapēžu kurpes, spilgta lūpukrāsa un vīriešu skatieni, kas pavada caur svaigi mazgātas mašīnas logu. Auto salons, visticamāk, arī smaržo pēc labām vīriešu smaržām. Pat meitenes matu cirtas draiski rotaļājas ar vēju. Tā vien šķiet, ka pēc garā ziemas miega mostas daba kopā ar mūsu valdzināšanas un dulluma hormoniem.

Un, ja vēl sirds ir brīva, tad pilnās burās uz priekšu, pavasara un šampanieša glāzes apreibināts prāts un viss ir tik skaisti! Kad tad vēl, ja ne pavasarī doties piedzīvojumos un kas zina, var būt atrast pat savu īsto «otro pusīti»!

Parasti jau fantāzijās tas ir kas viegli seksīgs ar mazu personības noslēpumu, kas valdzina, un tā vien gribas uzzināt mazliet vēl. Viss šķiet tik skaisti! Pat pastaigāties pa Rīgas Jūrmalu vai Zooloģisko dārzu šķiet aizraujoša ideja...

Un mūžīgais jautājums - kurš tad kuru īsti nomedīja? Abi! Viens otru! Tā vien sakrita. Un pirmais sekss… pavasara dulluma sekss!

Sapņi! Un nākamās dienas rīts, kad ar nedaudz izplūdušu acu tušu ap acīm jāpaskatās uz savu pavasara piedzīvojumu, jeb, kas zina, varbūt jauno dzīvesbiedru?

Kas tad ir tās mazās lietas, kas izšķir - būs vai nebūs otrā pastaiga, kopīga nakts un šampanietis… Mēs sakām «ķīmija»… Aromāts! 100% tas ir aromāts, kam mēs vergojam. Ar saviem mazajiem šņukuriem sajūtam otru un zinām - būs vai nebūs, un to pārvarēt nav mūsu spēkos.

Kļūstam par otra aromāta vergu un kaifojam, un pat šampanietis vairs tā nereibina.
Foto: depositphotos.com

Un pilnīgi vienaldzīgas kļūst vecmāmiņu pārdomas - par pirmā randiņa pieklājību un to, «kā vajag vai nevajag» rīkoties.

Kāda tad ir atbilde - kā atrast otru pusīti? Nevis tie sapņi, kurus bieži esam aizņēmušies no filmām, par izskatīgiem draiskuļiem vai tieši pretēji - solīdiem džentlmeņiem vai seksīgām «beibēm», bet gan «katra paša Es». Kā Es jūtos ar šo personu! Un tikai un vienīgi.

Viens mājas darbs, kas būtu jāizpilda katram, kurš meklē savu otru pusīti, -

jāpajautā sev: kā es vēlos justies kopā ar otru cilvēku?

Bieži tas izrādās revolucionārs jautājums, jo uzmanības fokuss no otra tiek pārnest uz sevi, un tad kļūdīties jau ir mazāk iespējams.

Vēlot visiem brīnišķīgu pavasari!

Tiem, kam sirds ilgojas pēc otra, atrast īsto un vienīgo!

Personības izaugsmes trenere Anna Krimele

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu