Dziedātāja Evilena Protektore atklāj, kā sadzīvo ar tik neparastu vārdu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Cilvēkiem ar atšķirīgu un unikālu vārdu nereti nākas saskarties ar dažādiem pārpratumiem un situācijām, kad vecāku dotais vārds tiek dažādi izmainīts. Viņu vidū arī neparastā vārda īpašniece, šova «Izklausies redzēts» dalībniece Evilena Protektore.

Viesojoties «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot», Evilena atklājusi, ka pat skolas žurnālā viņas vārds bijis rakstīts nepareizi un arī vecāki viņu ilgi nav saukuši pašu dotajā vārdā. «Ar vārdu vienmēr bija problēmas. Vai nu es biju Elēna, vai Evilīna, Elāna, Eliāna – variantu bija nenormāli daudz,» saka dziedātāja, piebilstot, ka viņai bijis ļoti grūti pārmācīt draugus un pat vecākus saukt viņu īstajā vārdā.

«Tajā brīdī, kad ieskatījos pasē un sapratu, ka neesmu Ļena, sāku domāt – nē, tas nav mans īstais vārds. Mans vārds ir garš, skaists, sievišķīgs un, jā, arī izaicinošs. Tad arī sāku visiem stāstīt, ka īstenībā mani sauc Evilena,» sarunu šovā atklāj dziedātāja.

Tiesa, pārmaiņas nebūt nebija vieglas un Evilenai nācās krietni pacīnīties, lai apkārtējie pieņemtu viņas patieso identitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu