Pēdējā gaitā ar šiku jeb kādas pārvērtības piedzīvojis Saimona Kauela Rolls-Royce

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News

Britu mūzikas producents, televīzijas personība, Britain's Got Talent žūrijas loceklis, televīzijas personība un multimiljonārs Saimons Kauels varbūt pat nezina, ka viņam reiz piederējušais Rolls-Royce limuzīns turpmāk vedīs cilvēkus viņu pēdējā gaitā.

Patiesi, Kauela sudrabkrāsas Rolls-Royce Phantom turpmāk Notinghemā un tās apkārtnē pildīs katafalka funkcijas.

Automobilis pēc apbedīšanas biroja A.W.Lymn pasūtījuma pārbūvēts Itālijā, kur no oriģināla saglabāta faktiski tikai priekšējā daļa.

Ievērojamas izmaiņas veiktas virsbūves aizmugurējā daļā, kā arī salonā. Kādreiz šeit bija pilnībā nolaižami aizmugurējie sēdekļi, šampanieša dzesētājs, noskaņu apgaismojums, televizori, aitas vilnas paklājiņi, bet tagad interjera aizmugurējā daļā dominē «vēsi» materiāli - nerūsējošais tērauds, āda un kristāls.

Attēlos pie auto, starp citu, ir redzams A.W.Lymn apbedījumu direktors Metjū Limns Rouzs (Matthew Lymn Rose).

Foto: Caters News

Rolls-Royce Phantom VII debitēja 2003.gadā un tika ražots 14 gadus, līdz 2017.gadā pasaulei tika prezentēts Phantom VIII. Phantom VII ir apgādāts ar 6,75 litru V12 benzīna motoru, kurš attīsta 460 ZS un 720 Nm jeb pietiekami daudz, lai braucējiem nekad neliktos par maz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu