Jauna filma skaidros komiķa Robina Viljamsa dzīves traģēdiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

ASV televīzijas kanāls HBO ir publicējis dokumentālās filmas «Robins Viljamss: Ienāc manā prātā» (Robin Williams: Come Inside My Mind) reklāmas rullīti, filmai pirmizrādi gaidot 16. jūlijā. Filma stāstīs par slavenā komiķa Robina Viljamsa dzīvi, koncentrējoties uz viņa karjeru un personīgo dzīvi, negaidīto pašnāvību, kā arī to, kā šie elementi ir bijuši savstarpēji saistīti.

Kā liecina apraksti, dokumentālajā filmā ir mēģināts noskaidrot aktiera Viljamsa radošo impulsu. Producente Marina Zenoviča filmā apskata tādus Viljamsa dzīves aspektus kā viņa audzināšana, kas būtu varējusi ietekmēt komiķa personību. Filma tiek raksturota kā «dziļi emocionāla pieredze», kāda ir bijusi arī viņa dzīve.

Oficiālajā filmas pieteikumā tiek ziņots, ka dokumentālā filma pēta aktiera neparasto dzīvi un karjeru, atklājot, kas viņu mudināja piešķirt balsi tēliem viņa prātā. Ar iepriekš neredzētiem materiāliem no intervijām ar Viljamsu un ieskatu viņa personīgajos materiālos filma ir veltījums pašam aktierim, tajā piedaloties arī tādām slavenībām, kas viņu mīlēja, kā Vūpijai Goldbergai, Stīvam Mārtinam un viņa dēlam Zakam Viljamsam.

Dokumentālā filma attēlo, kas padarīja Viljamsu tik unikālu un ietekmīgu televīzijas kultūras ainavā.

Robina Viljamsa unikalitāte bija viņa spēja likt smieties visai pasaulei. Aktiera ģimene un draugi bieži redzēja vīrieti, kurš nebija laimīgs, ja visi pārējie neizklaidējās, un divas dažādas personības Viljamsā dzīvoja visu laiku.

Kā ziņots iepriekš, 63 gadus vecais Viljamss tika atrasts pakāries savā mājā Kalifornijas štatā 2014. gada 11. augustā. Filmas «Mrs. Doubtfire» («Mūžīgā aukle») aktieris cieta no smagas depresijas un Pārkinsona slimības agrīnā stadijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu