Ātruma Cilts video: uz copi ar elektromobili

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma Cilts sēriju. Šoreiz studijā viesosies dabas draugs Māris Olte, kurš uz raidījumu ieradies ar elektromobili, un Eiropas kausa superenduro debitants, otrās vietas ieguvējs Andris Grīnfelds.

Raidījuma vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši Māri Olti, kurš makšķerēšanas un citos izbraucienos izmēģinājis jauno Nissan Leaf elektromobili. Māris apliecina, ka jaunās paaudzes elektromobilim ar vienu uzlādi pa spēkam ir pieveikt pat 270 kilometru, kas vadītājam izmaksā tieši divus eiro. Un viņam ir stāsts arī par to, kā uz neparasto «viesi» reaģē rūdīti makšķernieki - benzīngalvas un kas notiek, kad šo auto pamana meža zvēri. Vai Olte pats būtu gatavs videi draudzīga auto iegādei un vai elektromobiļi ir Latvijas saimniekošanas stilam piemērotākais risinājums, noskaidrosim jaunajā raidījumā.

Tāpat arī Ātruma Ciltī viesojas Andris Grīnfelds, seškārtējs Latvijas čempions triālā un otrās vietas ieguvējs Eiropas superenduro kausā. Pēc pārsteidzoši veiksmīgas debijas un uzvaras pirmajā posmā Polijā, pārdzīvojumiem bagātām sacīkstēm Spānijā un lieliskām sacensībām Zviedrijā, Andris savu pirmo superenduro sezonu noslēdz ar gandarījumu. Pauls un Ilmārs noskaidros, kur slēpjas šā jaunā sporta veida pievilcība un vai triāla prasmes noder, lai ievērojamā ātrumā pārvarētu šausminošās superenduro šķēršļu joslas.

Artūrs Virbulis šoreiz ir apkopojis karstākās ziņas par visai mežonīgo Pasaules rallijkrosa čempionāta sezonas pirmo posmu. Raidījuma komanda pārrunās Latvijas braucēju – Jāņa Baumaņa, Arta Baumaņa un Reiņa Nitiša – panākumus dažādās ieskaitēs un intrigu ap Solberga un Ekstroma konfliktu. Autosporta līdzjutējiem šosezon ir unikāla iespēja sekot līdzi latviešu sportistiem – Jānim Baumanim, Reinim Nitišam un Artim Baumanim – Pasaules čempionātā rallijkrosā. LMT Straume piedāvā skatīties visu Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta 2018. gada sezonas posmu tiešraides mobilajās ierīcēs.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par Ātruma Cilti, jo stāsti ir ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, raidījuma komanda dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Ātruma Cilts ir skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu