Spuri atkārtoti virza Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieces amatam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Tieslietu ministrija (TM) Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieces amatam uz vēl vienu termiņu virza esošo vadītāju Ilonu Spuri, liecina Ministru kabinetā iesniegtais rīkojuma projekts.

Minētais jautājums iekļauts 17.aprīlī gaidāmās valdības sēdes dienaskārtībā.

TM skaidroja, ka trīs mēnešus pirms Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieka amata termiņa beigām pēc tieslietu ministra ieteikuma Ministru kabinets pieņem lēmumu par termiņa pagarināšanu uz pieciem gadiem vai lēmumu par atbrīvošanu no Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieka amata.

Lai nodrošinātu Ieslodzījuma vietu pārvaldes uzdevumu efektīvu un pienācīgu izpildi, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK) apstiprināšanai amatā uz vēl vienu termiņu - līdz 2023.gada 18.jūlijam - izvirzījis Spuri.

Viņa šo amatu ieņem kopš 2013.gada jūlija. Iepriekš Spure ieņēma Ieslodzījuma vietu pārvaldes Resocializācijas dienesta priekšnieces amatu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu