Dziedātāja Tumševica par laulībām: Nebiju gaidījusi, ka būs tik forši

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sarunā ar žurnālu «Vakara Ziņas» pašmāju dziedātāja un «Rīgas balles» patronese Natālija Tumševica pastāstīja, ka kopš kāzām viņas un vīra, medicīnas jomā strādājošā Kristapa Ērgļa, attiecības kļūst arvien labākas.

«Nebiju gaidījusi, ka būs tik forši. Protams, kā jau katram pārim, arī mums ir savas lietas, kas jārisina. Tomēr lielākoties esam ļoti apmierināti un laimīgi. Tiem pāriem, kuri vēl nav apprecējušies, iesaku nebaidīties no laulībām. [..] Domāju, ka varbūt nesanāks, diendienā dzīvojot kopā ar vienu un to pašu cilvēku, par kuru jāuzņemas rūpes un atbildība. Tomēr sapratu, ka baidīties nedrīkst,» tā sarunā ar izdevumu izteicās dziedātāja.

Kā jau ziņots, Tumševica un kardiologa Andreja Ērgļa vecākais dēls gredzenus mija 2017. gada 9. septembrī. Mīlniekus romantiskas attiecības pirms kāzām saistīja gadu, bet pirms tam pāris divus gadus bija ļoti labi draugi.

Pirms došanās uz kāzu ceremoniju AB dambī dziedātāja kopā ar ģimeni uzņēma skaistus foto, iemūžināja vienu no pēdējiem mirkļiem, kad Natālija vēl bija neprecēta. Pēc fotografēšanās dziedātāja izrotātā «Porsche 911» kopā ar tēvu devās uz kāzu norises vietu, restorānu «Aqua Luna».

Pēc ceremonijas oficiālās daļas viesi «iesvētīja» jauno pāri ar ziedlapiņu lietu. Sveicēji izteica dažādus vēlējumus jaunajam pārim, ģimenes dzīvi sākot, fotografējās un beigās ar kuģīti devās uz «Rīgas balli». Pusnaktī jaunlaulātie cienāja visus balles viesus ar kāzu torti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu