Melbārdis arī atpūtu plāno uz ledus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Latvijā atgriezās mūsu vienīgās medaļas ieguvēji Pjončhanas olimpiskajās spēlēs – bobslejisti Oskars Melbārdis un Jānis Strenga, kā arī visa pārējā olimpiskā bobsleja komanda. Viņus lidostā sagaidīja vairāki desmiti līdzjutēju un, protams, arī viņu ģimenes, kas bija ļoti noilgojušās pēc saviem mīļajiem.

Oskars Melbārdis joprojām jūtas vainīgs komandas biedru priekšā par četrinieku ne visai veiksmīgo dalību aizvadītajās olimpiskajās spēlēs. «Vēl vajadzīgs laiks, lai pārdomātu, kāpēc tā notika un kāpēc pieļāvu kļūdas, jo varējām cīnīties varbūt ne gluži par uzvaru, bet medaļu noteikti,» ar sarūgtinājumu pauž bobslejists. Tagad viņš dosies uz mājām, un pirmais, ko plāno darīt, ir doties atkal uz ledus, bet šoreiz paslidot tuvējā dīķī.

Latvijas bobsleja stūmējs Daumants Dreiškens pēc dalības olimpiskajās spēlēs paziņoja par sportista karjeras beigšanu. Patlaban viņš ir izvairīgs runāt par saviem turpmākajiem karjeras plāniem, turklāt šodien uzsvēra, ka nav īstais laiks un vieta, kur apspriest šos būtiskos jautājumus, jo šobrīd primārais ir atpūsties kopā ar ģimeni. «Plānus noteiks mazie priekšnieki, bet vispirms visi dosimies uz mājām un kārtīgi samīļosimies,» tā par turpmāko dienu plānu saka sportists.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu