Spītējot salam, mūziķi līdz rīta gaismai līksmo «Zelta Mikrofona» ballītē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Otrdien, 27. februārī, Dailes teātrī risinājās jau 22. Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» pasniegšanas ceremonija, kas pulcēja pašmāju mūziķus un mūzikas gardēžus.

Pēc oficiālās daļas Dailes teātra otrajā stāvā notika ballīte jeb tā saucamais «afterparty», kur mūziķi steidza viens otru sveikt ar iegūtajām balvām, kā arī baudīja gardas uzkodas un dzērienus.

Ballīti apmeklēja ne vien balvas nominanti un ieguvēji, bet arī dziesmu konkursa «Supernova» dalībnieki, piemēram, Ed Rallidae, Laura Rizoto un Jenny May. Pasākumam pievienojās arī mūzikas izdevējs Guntars Račs ar Elitu Mīlgrāvi un citi pašmāju mūziķi, kuri atrada laiku otrdienas vēlā vakarā baudīt patīkamu atmosfēru.

Jau vēstīts, ka šogad «Zelta mikrofons 2018» kategorijā «Labākā dziesma» saņēma grupas «Instrumenti» skaņdarbs «Visa par daudz», bet nominācijā «Gada albums» triumfēja Intara Busuļa un «Abonementa orķestra» albums «Nākamā pietura».

Grupas «Instrumenti» dziesma uzvarēja arī kategorijā «Videoklips», bet Busuļa un «Abonementa orķestra» albums atzīts arī par gada labāko popmūzikas ierakstu.

Tāpat divās kategorijās balvu ieguva Dons - viņa koncerts «Tepat» saņēmis labākā koncertieraksta balvu, savukārt dziesma «Pa ceļam» ieguva «Radio hita» titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu