Brokastis ar Egoisti. Mārcis Auziņš par sievietēm un naudu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Diena ir tikko iesākusies, uz galda smaržo kafija, kruasāni, tikai ... pietrūkst brokastu sarunu drauga. Kā jau zinām, «Egoiste» dara, kā viņai tīk, - tad kāpēc gan neuzaicināt brokastīs vīrieti un neparunāt par to, ko slēpj kāda no sarkanajām aploksnēm? Šoreiz pabrokastojām kopā ar romantisko, simpātisko ģitāristu Mārci Auziņu. Viņš šobrīd aktīvi gatavojas multimediālās izrādes «Kvēldiegs» pirmizrādei, kam rada mūziku, izmantojot tikai vienu instrumentu - ģitāru, parādot šī instrumenta bezgalīgās skanējuma iespējas un ejot pāri tradicionālām ģitāras izmantošanas robežām. Skaties un uzzini, kāda sarunas loze tika Mārcim!

Šī ir trešā sērija rubrikai «Brokastis ar Egoisti». Ģitārists Mārcis Auziņš izvilka, manuprāt, vīrietim vismazāk patīkamo sarunu tematu no tiem, kas paslēpti sarkanajās aploksnēs, jo zinu, ka nonāksim pie neērtā jautājuma - vai sievietes var nopirkt...

Foto: Ekrānuzņēmums
Foto: Ekrānšāviņš

Jā, jau intervijas sākumā, izlasot vārdus «sieviete un nauda», Mārcis samulst, tomēr vārds pa vārdam, un saruna šķetinājās pati. «Pirmā asociācija, kas man nāk prātā, ir - merkantilisms, tomēr es uz to vēlētos skatīties dziļāk. Domāju, sieviešu paaudze no 25 - 30 gadiem ir augušas citā sistēmā, kur visi cilvēki ir vienādi un nevienam nav vairāk par otru.

Viss ir pelēkā masa, kas izpilda pavēles, un nav nekādu ambīciju. Tāpēc domāju, ka nav sievietēm ko pārmest tādu vieglu merkantilitāti,

jo mēs tagad dzīvojam valstī, kas ir attīstījusies ļoti strauji, un, kad sieviete pēkšņi ierauga čaļus ar lieliem džipiem vai miljonus vērtām mājām... Skaidrs, ka viņa neko tādu nav redzējusi. Uzskatu, uz šo lietu ir jāskatās no vairākām pusēm, tostarp valsts iekārtu un vēsturi,» sarunā savu nostāju cenšas paskaidrot Mārcis.

Vai «Dior» somiņa un «Pradas» kurpītes sievietei un apkārtējiem kaut ko pierāda, jautāju Mārcim, kad nonākam pie tēmas - vergošana zīmoliem.

«Ja tas ir sievietes pašmērķis - tas nav baigi gudri. Ir daudzas citas lietas, kurām ir lielāka vērtība.»
Foto: Ekrānšāviņš
Foto: Ekrānšāviņš

Protams, Mārci izaicinām arī uz citiem ar naudu saistītiem jautājumiem. Kā izrādās, ja sieviete uzstātu izmaksāt viņam pusdienas, viņš to nepieļautu: «Es darītu visu tā, lai tomēr rēķinu samaksāju es. Es justos neērti...» Nonākam arī pie jautājuma,

vai Mārcis jebkad varētu iedomāties situāciju, kad uz pasākumu ierastos, iegādājies eskorta dāmas pakalpojumus. Atbilde ir intriģējoša.

«Ja etiķete vai labais tonis prasa, ka man šī sieviete ir tobrīd blakus un no tā ir atkarīgs darījums un miljoni, jā, gan jau es maksātu par to!»

Bet vai viņš spētu dzīvot kopā ar daudz bagātāku sievieti nekā viņš? To uzzini video intervijā!

Mīļš paldies viesnīca Metropole by Semarah Hotels un tās restorānam par mājīgo interjeru un gardajām brokastīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu