Porziņģis noskatījis sev jaunu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/MercedesAMG

NBA basketbola kluba Ņujorkas Knicks spēlētājs Kristaps Porziņģis šķiet nobriedis jauna auto iegādei.

Porziņģis līdz šim bieži tika manīts vadām matēti melnu Mercedes-Benz S klases kupeju. Tomēr tā vien izskatās, ka basketbola zvaigzne ir sācis lūkoties jauna automobiļa virzienā. Par to liecina basketbolista ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter, kurā Porziņģis padalījies ar Mercedes-AMG publicētiem četriem topošās četru durvju GT kupejas attēliem un pievienojis jautājumu, kad varēs vienu šādu auto dabūt (When can I get this one??)

Mercedes-Benz šobrīd veic noslēdzošos jaunā modeļa testus, tādēļ nekādas oficiālas informācijas, arī tehnisko datu par modeli nav. Var piebilst vienīgi to, ka Mercedes-AMG GT četru durvju modeļa konceptuālā versija tika parādīta pirms gada Ženēvas auto šovā. Tas bija GT divu durvju kupejai stipri līdzīgs gran turismo automobilis ar spēcīgu hibrīddzinēju, kura bāzi veido 4 litru V8 biturbo motors. Tā kā mašīna ir apgādāta ar 4MATIC pilnpiedziņas sistēmu, prāvais auto,

pateicoties hibrīddzinēja kopējai 816 ZS jaudai, spēj 100 km/h sasniegt mazāk nekā 3 sekundēs.

Vismaz teorētiski.

Kā ziņots iepriekš, Porziņģis 7.februāra spēlē pret Milvoki Bucks sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs aptuveni uz desmit mēnešiem. Latvietim tika veikta operācija, un šobrīd viņam jāstaigā ar kruķiem, bet pēc tam būs jāsāk rehabilitācijas process.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu