Drāma turpinās: vai Kerijas un Samantas draudzības beigas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķiet, ka drāma starp Kimu Ketrelu un Sāru Džesiku Pārkeri nekad nenorims. It sevišķi pēc tam, kad Ketrela nokaitēja situāciju, veicot ierakstus sociālajā vietnē Instagram, veltītus savai bijušajai ekrāna partnerei Pārkerei. Tie publicēti īsi pēc Ketrelas brāļa nāves. Pārkere beidzot sniegusi atbildi uz viņas apgalvojumiem, ziņo redbookmag.com.

Foto: UK Press/ Scanpix

Pagājušajā nedēļā Ketrela Instagram ziņojumā, kurš bija veltīts Pārkerei, rakstīja: «Mamma man šodien vaicāja: kad tā liekule Sāra Džesika Pārkere liks tev mieru? Tavi nebeidzamie centieni sazināties ir sāpīgs atgādinājums par to, cik ļauna patiesībā tu biji tad un esi tagad. Ļauj man visu pateikt skaidri un gaiši (ja vēl neesmu to izdarījusi) - tu neesi mana ģimene. Tu neesi mana draudzene. Tāpēc es rakstu pēdējo reizi, pārstāj izmantot mūsu traģēdiju, lai atjaunotu savu jaukās meitenes statusu.»

Intervijā žurnālam People Pārkere noliedza, ka starp abām aktrisēm bijušas kādas nesaskaņas, un viņa atkārtoti pauda savu atbalstu Ketrelai. Pārkere sacīja: «Es nekad neesmu komentējusi Kimas sarunas ar Pīrsu Morganu, kurās viņa teica lietas, kas mani sāpināja. Mums ir bijusi kopīga pieredze, tā bija lieliska, un nekas cits tai nelīdzināsies. Mums bija saikne ar skatītājiem, saikne ar pilsētu un darba grupu, un mums šie trakie stāsti vienai par otru bija jāpastāsta.»

Intervijā ar Pīrsu Morganu, uz kuru atsaucas Pārkere, Ketrela teica, ka viņa nekad nav bijusi draugos ar savām filmēšanās partnerēm un ka kopš 2016. gada ir atteikusies filmēties filmas trešajā daļā Sex and the City 3.

Turpinot par attiecībām ar Ketrelu, Pārkere saka: «Nav bijis nekāda strīda, tas viss ir safabricēts, jo patiesībā nekad neesmu atbildējusi uz Kimas teikto. Un es to arī nedarīšu. Viņai bija jāpasaka tas, kas viņai bija jāpasaka, un tā ir viņas privilēģija.»

Pārkere arī neatbalsta Ketrelas tēla nomaiņu filmā pret citu vai arī to, lai Samantu Džounsu filmā atveidotu cita aktrise. Pārkere komentējusi žurnālam: «Es nespēju iedomāties nevienu citu atveidojam šo lomu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu