Džeimijs Fokss zelta Bugatti nomainījis pret «tanku»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Labi zināmais Holivudas aktieris Džeimijs Fokss (Django Unchained, Miami Vice, Any Given Sunday, Ray u.c.) pirms kāda laika mūsu slejās iekļuva, pateicoties savam zeltītajam Bugatti Veyron. Tā gan nebūt nav vienīgā mašīna Foksa garāžā, un pēdējā laikā viņš paparaci uzmanību piesaista ar savu apvidus automobili Rezvani Tank.

Grūti iztēloties, kādēļ turīgam cilvēkam jāiegādājas mazpazīstama Kalifornijā bāzēta uzņēmuma ražots auto, kam, tā vien šķiet, pilsētā nav ko darīt. Bet, iespējams, Fokss ir iecienījis ceļojumus Kalifornijas štata tuksnesī vai citās parastiem automobiļiem nesasniedzamās, nomaļās vietās, turklāt diennakts tumšajā laikā, jo Rezvani Tank ir apgādāts ar jaudīgu ārējā apgaismojuma sistēmu un nakts redzamības sistēmu gadījumiem, ja spožos LED lukturus nevar vai nav vēlams izmantot.

Par auto var piebilst, ka tam ir pieslēdzama pilnpiedziņas sistēma, zem motora pārsega atrodas 6,4 litru V8 agregāts ar 500 zirgspēkiem, un pēc pasūtījuma var uzstādīt arī bruņu plātnes, lai braucējiem nebūtu jāraizējas, nokļūstot apšaudes epicentrā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu